plewa
Home » Despre noi

Scurta descriere despre noi.

Compania UNICAL GAZ SRL din municipiul Alba Iulia, oras plin de istorie din centrul Romaniei, realizeaza sisteme de incalzire cu centrale termice pe lemne, dar si cu alte tipuri de centrale termice, cu instalatori specializati in tari precum Germania, Polonia, Cehia, etc. Suntem printre putinele companii de instalatii termice din Romania care au angajatii specializati in Uniunea Europeana pentru instalarea celor mai importante marci de centrale termice pe lemne si alti combustibili solizi.

Compania noastra detine mai multe magazine fizice in orase ca Bucuresti, Iasi, Deva(Hunedoara) si Alba Iulia(Alba), dar si numeroase magazine online unde sunt comercializate la cele mai bune preturi centrale termice pe lemnepeleticarbuni si alti combustibili solizi. Comercializam si accesorii pentru centrale termice pe lemne si alti combustibili solizi, dar si diferite componente pentru realizarea instalatiilor de incalzire cum ar fi boilere, puffere, diferite automatizari, tevi, robineti, piese de schimb pentru cele mai importante centrale termice pe lemne, etc.

Pentru toate modelele de centrale termice pe lemne si nu numai asiguram proiectarea si montarea centralei. Realizam instalatii termice atat cu produse cumparate din magazinele noastre dar si cu produse cumparate din alta parte. Detinem autorizatii pentru instalarea, montarea si punerea in functiune pentru toate modelele de centrale termice comercializate de noi.

Daca inca nu v-am convins de ce suntem in stare va rugam sa vizitati pagina noastra de lucrari pentru a vedea o parte din multitudinea de lucrari realizate de compania noastra. imgp/lucrariprimapaginacentraletermicepelemne.jpg

Cum cumpar?

In momentul in care va hotarati sa achizitionati o centrala termica pe lemne sau alti combustibili solizi trebuie sa fiti foarte bine informat de catre un vanzator sau instalator calificat al comaniei noastre. Costa mai mult sa repari sau sa incerci sa faci sa functioneze un lucru care a fost cumparat gresit de la bun inceput!

Centralele termice pe lemne  si alti combustibili solizi prezentate pe acest site se pot importa si livra la comanda. Puteti efectua comenzi utilizand cosul de cumparaturi sau prin metodele descrise la pagina Contact.

 

Transport gratuit in toata Romania!

(doar pentru produsele care au specificat transport gratuit) imgp/transport-gratuit.png

Transportul produselor se poate asigura in toata tara cu autoutilitare proprii. Produsele livrate sunt ambalate in ambalajul original de catre producator si sunt insotite de certificate de calitate si certificate de garantie; sunt asigurate pe parcursul transportului de la firma noastra pana la beneficiar.

Centrale termice second-hand: Aducem la comandă, in masura posibilitatilor, centrale termice pe lemne second-hand.

 

SC UNICAL GAZ SRL
str. Calea Moţilor, nr. 87, bl. M3B, parter
Alba Iulia, România 510079