plewa
Home » Surse neîntreruptibile » UPS Coldex CDX

UPS Coldex CDX

Poză UPS Coldex CDX
 

Variante

UPS Coldex CDX 350WContactaţi-ne pentru preţ
UPS Coldex CDX 500WContactaţi-ne pentru preţ
UPS Coldex CDX 700WContactaţi-ne pentru preţ
UPS Coldex CDX 1050WContactaţi-ne pentru preţ
UPS Coldex CDX 2100WContactaţi-ne pentru preţ
Preţuri în LEI / bucată cu TVA inclus.
Surse neîntreruptibile UPS Coldex CDX 1000000 0  

Descriere:

UPS CDX sunt echipamente profesionale care se pot utiliza pentru alimentarea in siguranta a tuturor consumatorilor casnici sau industriali cu puteri de pana la 3000W (la cerere se pot furniza UPS-uri cu puteri de pana la 12 kW):

- echipamente IT;

- iluminat de siguranta;

- instalatii de supraveghere video;

- echipamente de monitorizare GPS;

- instalatii de ventilare, incalzire sau climatizare;

- orice consumator electric de care aveti nevoie , cand nu este energie la retea.

Produsul oferit se inscrie in gama profesionala a sistemelor neintreruptibile automatizate, fiind special conceput si fabricat pentru siguranta si protectia cazanelor pe combustibil solid si in general a tuturor consumatorilor care necesita alimentare sigura indiferent de natura consumului: rezistiv, inductiv, capacitiv, etc.

Caracteristica principala a sistemului o constituie nu numai forma de unda a tensiunii electrice de iesire in cazul functionarii pe baterie, care este pur sinusoidala, identica cu cea existenta la reteaua casnica, dar si conceptia si constructia de o maniera robusta la parametri superiori care sa asigure o functionare in sarcina de lunga durata, compatibila cu acumulatorii UPS CDX asigura urmatoarele functiuni:

- stabilizator de tensiune : 140Vca~270Vca;

- invertor cu unda pur sinus ,distorsiuni sub 3%;

- timp de transfer foarte mic, <5ms;

- curent de incarcare rapida a bateriei , max 16A;

- protectii selective, inteligente la: suprasarcina, supratemperatura, tensiune minima-maxima, scurtcircuit, conectare inversa, etc.;

- afisaj intuitiv cu LCD.

Descriere UPS cu unda sinusoidala pura.

Iesire Sinusoidala:

CDX-UPS cu unda sinusoidala pura si cu frecventa de 50Hz poate fi utilizata in alimentarea cu energie a tuturor consumatorilor. Datorita undei sinusoidale de iesire cu distorsiuni reduse (< 3%) atat in modul AC cat si pe baterie, se garantează cea mai buna solutie de alimentare pentru sarcina diferitelor echipamente de la clienti.

Timp de transfer:

<5ms, asigurand ca inclusiv aplicatiile IT pot lucra fara probleme.

Prin comparatie cu alte UPS, sursele CDX UPS 500VA ~ 10kVA ( Model Linie Interactiva), pot furniza cea mai buna energie pentru echipamente, in mod mult mai constant. De asemenea, acestea poseda un puternic sistem de protectie la scurtcircuit si la suprasarcina, care se poate adapta la cele mai dure solicitari din mediul electric.

Putere de intrare, factor de corectie:

UPS poseda functia de intrare directa. Factorul de putere de intrare de mai sus ajunge la 0,95 la sarcina maxima.

Acest lucru previne poluarea curentului electric datorita unui factor de putere scazut.

Pornirea direct pe baterie :

Alimentarea din UPS poate incepe prin utilizarea bateriei chiar si atunci cand sursa nu este alimentata de la retea, dar functionarea unor aparate este necesara. Acest lucru face utilizarea UPS-ul mult mai convenabila si de incredere.

Bypass de protectie:

Functia de alimentare prin Bypass face sa creasca capacitatea la suprasarcina de urgenta a UPS mult mai puternic. Prin aceasta functie UPS poate alimenta consumatorii direct din retea fara ajutorul bateriei.

Functionarea ca stabilizator:

In cazul in care un aparat este alimentat de la UPS, dar tensiunea de la retea nu este suficienta , UPS poate oferi suplimentarea tensiunii de alimentare, de asemenea cand valoarea tensiunii depaseste tensiunea maxima de protectie, UPS reduce valoarea ca sa evite pericolul de inalta tensiune.

Functionarea in tampon:

Atunci cand puterea de la retea este necorespunzatoare ( tensiune sub 145 Vca sau peste 275 Vca), UPS-ul va trece în modul baterie pana cand puterea revine la normal.

Functia de suprasarcina la pornire:

Spre deosebire de alte UPS, CDX –UPS are si functie de conversie a frecventei de pornire. In cazul in care sarcina porneste, necesarul de putere se poate ridica pana la 2 ~ 3 ori mai mare decat puterea nominala de iesire, dar alimentarea din UPS ramane sigura si stabila.

Anduranta :

UPS-ul asigura diferite tipuri de alimentare pe termen lung, pentru toate aplicatiile clientilor.

Cu un grup adecvat de baterii se poate oferi autonomie de aproximativ 12 ore pentru alimentarea diferitelor aparate electrice.

Capacitate mare de incarcare baterii:

Pe langa o mare rezistenta la alimentarea cu energie, UPS asigura si o rapida si puternica incarcare a bateriei .

Curentul maxim de incarcare este de 16 A, iar incarcarea de lunga durata este asigurata cu cca. 7-8 A.

Functia de auto-test:

UPS poate imita situatia de deconectare retea si de a trece la modul baterie pentru auto-control. Aceasta functie se poate realiza prin software-ul ce monitorizeaza in mod regulat sau aleatoriu.

Rezistenta si stabilitate la perturbatii:

Are drept scop rezistenta la perturbatii electrice, magnetice si de radio-frecventa, CDX-UPS este conceput in conformitate cu standardele internationale EN50091-2 si IEC61000-4, de design, si prin urmare, este consolidata siguranta si fiabilitatea acestor UPS.

Posibilitatea functionarii cu generator de putere:

Datorita faptului ca accepte game largi de tensiuni si frecvente de intrare, CDX- UPS devine compatibila la functionarea cu generatoare de curent electric, eliminand in mod eficient puterea deformanta oferita de catre generator si, prin urmare, furnizeaza energie curata, sigura si stabila pentru consumatori.

 

Afisaj si alarma acustica:

-LCD afisaj - tensiune/frecventa intrare; tensiune/frecventa iesire; capacitate baterie; capacitate minima; stare UPS(normal, defect, siprasarcina);

-avertizari sonore - emite 4 beep-uri la fiecare 30 sec : cand se apasa butonul de liniste pentru 2 sec. buzzerul este in mod „SILENT”;

-suprasarcina - in regim de suprasarcina de pana la 120% emite beep-uri pana cand se revinela sarcina normala; in depasire de suprasarcina peste 120% emite beep-uri odata pe secunda si dupa 20 sec UPS-ul se opreste;

-baterie slaba - emite cate un beep pe secunda si dupa 20 secunde UPS-ul se opreste;

-defectiune - la functionarea pe baterie emite beep-uri continuu;

-scurtcircuit - la functionarea pe baterie emite beep-uri continuu si dupa 30 secunde, UPS-ul se opreste;

Caracteristici tehnice

ModelumCDX 350WCDX 500WCDX 700WCDX 1050WCDX 2100W
Putere consumatorW35050070010502100
Forma de undapur sinusoidalapur sinusoidala
Tensiune de alimentareV145-275145-275145-275145-275145-275
FrecventaHz50 +/-550 +/-550 +/-550 +/-550 +/-5
Tensiune de iesireV230230230230230
Baterie&incarcareV1212122448
Curent incarcareA10-1710-1710-170.5-1612-30
Protectiisuprasarcina, scurtcircuit, tensiune de iesire scazutasuprasarcina, scurtcircuit, tensiune de iesire scazutasuprasarcina, scurtcircuit, tensiune de iesire scazutasuprasarcina, scurtcircuit, tensiune de iesire scazutasuprasarcina, scurtcircuit, tensiune de iesire scazuta
AfisajLCDLCDLCDLCDLCD
Dimensiunimm320x140x210320x140x210320x140x210320x140x210430x193x350
Greutatekg11,413,423,1
SC UNICAL GAZ SRL
str. Calea Moţilor, nr. 87, bl. M3B, parter
Alba Iulia, România 510079