plewa
Home » Unical » Unical ALLBIOMIX

Unical ALLBIOMIX

Poză Unical ALLBIOMIX Poză Centrale termice pe peleti si lemne Unical ALLBIOMIX. Poză Centrale termice pe peleti si lemne Unical ALLBIOMIX.
 

Variante

Centrale termice Unical ALLBIOMIX 3432000 Lei
Centrale termice Unical ALLBIOMIX 4533000 Lei
Preţuri în LEI / bucată cu TVA inclus.
Unical Unical ALLBIOMIX 1000000 0  

Descriere:

Generator polivalent ”2 în 1” cu gazeificare și flacără inversă, cu o putere termică de 34,8 – 45,5 kW pentru biomase solide precum lemnul și brichetele comprimate, dotat cu un arzător special pentru paleți și ventilator montat pe sistemul de aspirare a gazelor de ardere.

Este echipat cu schimbator de siguranță și rezervor cu capacitatea de combustibil de 230 kg, care poate fi poziționat pe 3 laturi și care alimentează automat arzătorul.

Randamente înalte și emisii reduse care garantează o amortizare rapidă și datorită subvenților de stat prevăzute pentru centralele cu cea mai bună clasă energetică (En 303-5 din 2012).

Camera de ardere din oțel termic inoxidabil ASI 430, extrem de termostabil și rezistent atât la termperaturile înalte cât și la potențialele acțiuni acide.

Compartimentul amplu de încărcare prevăzut cu by-pass funcțional pentru bucăți de lemn pentru a asigura intervale lungi de încărcare.

Are două transportoare-melc, separate, de alimentare și transport.

Aparatul ALLBIOMIX a fost produs conform nivelului actual al tehnicii și regulilor tehnice de siguranță recunoscute. Cazanul este prevăzut cu o fotocelulă blindată de control a prezenței și intensității flăcării

Combustibili:

imgp/lemne.jpg imgp/brichete-lemn.jpg imgp/peletii-biokaitra.jpg

imgp/pdf_logo.jpg Manual de utilizare Unical Allbiomix.pdf

 

Super promotie:

imgp/promotie-centrale-termice-pe-lemne-aspirator-cenusa.jpg

SC UNICAL GAZ SRL
str. Calea Moţilor, nr. 87, bl. M3B, parter
Alba Iulia, România 510079