plewa
Home » Irleh » Pachet promotional Irleh

Pachet promotional Irleh

Poză Pachet promotional Irleh Poză Pachet promotional Irleh 2014 - centrala termica pe lemne Poză Pachet promotional Irleh 2014 - pompa laddomat Poză Pachet promotional Irleh 2014 - vas expansiune Poză Pachet promotional Irleh 2014 - supapa descarcare termica Poză Pachet promotional Irleh 2014 - rezervor de acumulare
 

Variante

Pachet promotional Irleh 20Contactaţi-ne pentru preţ
Pachet promotional Irleh 30Contactaţi-ne pentru preţ
Pachet promotional Irleh 40Contactaţi-ne pentru preţ
Pachet de instalare
Preţuri în LEI / bucată cu TVA inclus.
Irleh Pachet promotional Irleh 1000000 0  

Continut pachet:

1. Centrala: - centrala termica pe lemne cu gazeificare, cu ventilator tiraj exhaustor de fum. Cazanul este construit din tabla de otel de 6mm grosime si este alcatuit din doua camere suprapuse. Cea de sus este rezervorul pentru lemne iar cea de jos este camera de ardere si colector de cenusa. Acesta asigura arderea perfecta a lemnului cat si o curatare usoara.

Gazeificarea lemnului are loc datorită contactului dintre combustibil si jar (la temperaturi ridicate) in camera de ardere primara. Gazul de lemn este amestecat cu aerul insuflat prin duzele din elementul ceramic in camera de ardere secundara. Aici are loc arderea gazului de lemn. Aerul necesar arderii este asigurat de catre un ventilator.

2. Vas expansiune: - vasul de expansiune este un regulator de presiune. Orice sistem ce utilizeaza fluide sub presiune este echipat cu un vas de expansiune. Vasul de expansiune previne cresterea  sau scaderea brusca a  presiunii ca urmare a cresterii sau scaderii temperaturii fluidului din sistem. Vasul de expansiune are rolul de a mentine presiunea unui sistem intre anumite limite determinate de temperaturile maxime si minime la care acesta este supus. Reglarea presiunii se face prin modificarea dinamica a volumului sistemului in functie de temperatura. Daca temperatura unui fluid creste atunci are loc marirea volumului. Daca volumul in care este dispus fluidul este constant, atunci are loc o crestere a presiunii – situatie foarte periculoasa. Vasul de expansiune realizeaza exact acest lucru – mareste volumul total al sistemului pentru a preveni cresterea periculoasa a presiunii.

3. Pompa Laddomat: - acest ansamblul este o unitate prefabricata pentru instalatii termice de incalzire cu cazan pe combustibil solid si rezervor de acumulare, destinata mentinerii unei temperaturi minime a agentului termic in ramura de retur al cazanului ceea ce asigura eficienta ridicata, durata de viata ridicata, previne formarea condensului, evita aparitia socurilor termice cauzate de agentul termic rece. Este un accesoriu obligatoriu pentru  cazanele pe combustibil solid.

4. Rezervor de acumulare: - rezervoarele de acumulare (Puffer) sunt echipamente pentru stocarea agentului termic in instalatiile de incalzire. Acestea inmagazineaza energia termica furnizata de cazanele pe combustibil gazos sau lichid si optimizeaza functionarea arzatorului, respectiv regimul de functionare a cazanelor pe combustibil solid. Prin utilizarea lor se reduce in mod substantial consumul de combustibil si se mareste autonomia de functionare.

5. STS (supapa termica de descarcare): - valva termostatica BVTS este destinata pentru protectia de cazane si sobe . Se previne supraincalzirea prin descarcare de apa de la generatorul de caldura, cu condensare bobina sau schimbatorul de caldura. Cand temperatura atinge valoarea de deschidere senzorul actioneaza asupra ventilului , deschizandu-l. Apa descarcata din instalatie este inlocuita in cazan scazand temperatura, prevenind supra-incalzirea acestuia. Aceste ventile sunt recomandate sistemelor de incalzire inchise, permit o simpla si sigura exploatare eliminand riscul supraincalzirii in special la cazanele cu combustibil soli.

Detalii continut pachet:

1. Pachet promotional Irleh 20:

 • Centrala termica pe lemne Irleh 20 kW;
 • Vas expansiune de 100L;
 • Pompa Laddomat;
 • Rezervor acumulare 1000L;
 • STS (supapa termica de descarcare);

2. Pachet promotional Irleh 30:

 • Centrala termica pe lemne Irleh 30 kW;
 • Vas expansiune de 150L;
 • Pompa Laddomat;
 • Rezervor acumulare 1500L;
 • STS (supapa termica de descarcare);

3. Pachet promotional Irleh 40:

 • Centrala termica pe lemne Irleh 40 kW;
 • Vas expansiune de 200L;
 • Pompa Laddomat;
 • Rezervor acumulare 2000L;
 • STS (supapa termica de descarcare);
SC UNICAL GAZ SRL
str. Calea Moţilor, nr. 87, bl. M3B, parter
Alba Iulia, România 510079