plewa
Home » Arca » Arca Aspiro duo tech inox

Arca Aspiro duo tech inox

Poză Arca Aspiro duo tech inox
 

Variante

Casa Verde
Arca Aspiro 29 duo tech inox15820 Lei
Arca Aspiro 43 duo tech inox18480 Lei
Arca Aspiro 52 duo tech inox24842 Lei
Pachet de instalare
Preţuri în LEI / bucată cu TVA inclus.
Arca Arca Aspiro duo tech inox 1000000 0  

Descriere:

Centrala Aspiro Duo Tech inox este o adaptare a modelului pe lemne Aspiro inox, căruia i s-a adăugat un arzător pe peleţi automat, montat pe uşa de încărcare pentru lemne. Dispune de un ventilator de evacuare a fumului cu caracteristică modulantă şi o automatizare care poate să gestioneze funcţiile arzătorului pe peleţi.

Aprinderea peleţilor se face în mod automat printr-un flux de aer. Funcţionarea se desfăşoară în mod alternativ pe lemne sau pe peleţi prin selectarea de către utilizator a programului respectiv pe display.

Deosebirea între Duo Tech şi cazanele pe peleţi tradiţionale este tehnologia folosită pentru aspirare prin amplasarea ventilatorului pe latura de evacuare a fumului. Acest lucru garantează funcţionarea în condiţii de maximă siguranţă deoarece, în cazul deteriorării garniturilor de închidere, aerul va fi aspirat din încăpere, dar nu va exista niciodată o ieşire a flăcării.

Arderea peleţilor şi a lemnelor este controlată în aspiraţie, iar aprindere se face cu putere electrică scăzută. Cazanul este dotat cu schimbător de căldură de siguranţă

 

Caracteristici tehnice

Date tehniceumDuo Tech 29Duo Tech 43Duo Tech 52
Putere utilă maximăkW
Randament nominal%
Diametru evacuare fummm
Presiune maxbar
Capacitatelitri
Înălţimemm
Lăţimemm
Adâncimemm
Greutatekg
SC UNICAL GAZ SRL
str. Calea Moţilor, nr. 87, bl. M3B, parter
Alba Iulia, România 510079