plewa
Home » D'Alessandro » D'Alessandro CSI Compact

D'Alessandro CSI Compact

Poză D'Alessandro CSI Compact Poză Schema centrala termica
 

Variante

DAlessandro - CSI Compact 20Contactaţi-ne pentru preţ
DAlessandro - CSI Compact 30Contactaţi-ne pentru preţ
DAlessandro - CSI Compact 40Contactaţi-ne pentru preţ
Preţuri în LEI / bucată cu TVA inclus.
D'Alessandro D'Alessandro CSI Compact 1000000 0  

Descriere:

Centrala funcţionează cu peleţi, coji de nuci, coji de migdale sau sâmburi de măsline.

Generatorul este de tipul cu trei serpentine de fum pentru producerea de apă caldă, pentru încălzire civilă şi industrială. Modul de funcţionare al generatorului CSI COMPACT este ilustrat în imagine de mai jos.

În cazul generatoarelor de tip CSI COMPACT, combustibilul coboară cu ajutorul gravitaţiei din pâlnie în melcul superior şi de acolo este împins în supapa rotativă sau pur şi simplu direct în melcul de alimentare al arzătorului. Supapa rotativă, are funcţia dublă de a doza combustibilul către melcul de alimentare al arzătorului şi de a întrerupe continuitatea combustibilului către cei doi melci, împiedicând întoarcerea fumului şi a eventualelor flăcări care ar putea să iasă prin pâlnia pentru combustibil. 

Puterea de rotaţie a melcului inferior, determină alimentarea corectă a bazinului de ardere şi este, prin urmare, un factor determinant pentru funcţionarea corectă a generatorului. Combustibilul din bazinul de ardere este ars cu admisie de aer primară şi secundară.

Căldura care se dezvoltă în camera de combustie este transferată în cavităţile pline cu apă care se află în pereţii de oţel ai generatorului. 
Fumul cald, care iese din camera de combustie, trece prin cavitatea uşii anterioare, traversează tuburile, pentru a fi eliminat în racordul posterior de fum, trecând prin cele două serpentine ale fumului ce constituie particularitatea acestui tip de generator de căldură. 

Controlul optim al combustiei se poate obţine efectuând reglajele corespunzătoare ale aerului primar şi secundar şi al aportului de combustibil în funcţie de puterea cazanului. 
Calitatea de combustie poate fi verificată vizual sau prin intermediul dispozitivelor speciale de analiză a fumului. 

SC UNICAL GAZ SRL
str. Calea Moţilor, nr. 87, bl. M3B, parter
Alba Iulia, România 510079