plewa
Home » D'Alessandro » D'Alessandro CSA 30-100

D'Alessandro CSA 30-100

Poză D'Alessandro CSA 30-100 Poză Schema centrala termica
 

Variante

DAlessandro - CSA 30Contactaţi-ne pentru preţ
DAlessandro - CSA 45Contactaţi-ne pentru preţ
DAlessandro - CSA 60Contactaţi-ne pentru preţ
DAlessandro - CSA 80Contactaţi-ne pentru preţ
DAlessandro - CSA 100Contactaţi-ne pentru preţ
Preţuri în LEI / bucată cu TVA inclus.
D'Alessandro D'Alessandro CSA 30-100 1000000 0  

Descriere:

Centrala funcţionează cu rumeguş, aşchii de lemn, peleţi sau sâmburi de măsline. 

Generatorul este de tipul „Marina” cu trei serpentine de fum pentru producerea de apă caldă, pentru încălzire civilă şi industrială. Modul de funcţionare al generatorului „CSA” este ilustrat în figura de mai jos.

În cazul generatoarelor de tip CSA, combustibilul este extras din pâlnia circulantă cu ajutorul unor palete motorizate care îl transmit prin intermediul orificiului pentru cădere în tubul superior. Supapa rotativă (opţional), are funcţia de a întrerupe continuitatea combustibilului prin cele două tuburi, împiedicând întoarcerea fumului şi a eventualelor flăcări care ar putea să iasă prin pâlnia pentru combustibil. 
Puterea de rotaţie în tub determină alimentarea corectă a bazinului de ardere şi este prin urmare un factor determinant pentru funcţionarea corectă a cazanului. Combustibilul prezent în bazinul de ardere este ars cu admisie de aer primară şi secundară.

Căldura care se dezvoltă în camera de combustie este transferată în cavităţile pline cu apă care se află în pereţii de oţel ai generatorului. 
Fumul cald, care iese din camera de combustie trece prin tubul central şi, prin intermediul cavităţii uşii superioare, traversează tuburile pentru a fi eliminat în tubul superior, trecând prin cele trei serpentine ale fumului care constituie particularitatea acestui tip de generator de căldură.

Controlul optim al combustiei se poate obţine efectuând reglajele potrivite ale aerului primar şi secundar şi al aportului de combustibil în funcţie de puterea cazanului. 
Calitatea combustiei poate fi verificată vizual sau prin intermediul dispozitivelor de analiză speciale ale fumului.

SC UNICAL GAZ SRL
str. Calea Moţilor, nr. 87, bl. M3B, parter
Alba Iulia, România 510079