plewa
Home » MTR Caldaie » Giannina

Giannina

Poză Giannina
 

Variante

Giannina 30Contactaţi-ne pentru preţ
Giannina 40Contactaţi-ne pentru preţ
Preţuri în LEI / bucată cu TVA inclus.
MTR Caldaie Giannina 1000000 0  

Descriere:

Noua serie de centrale termice pe peleti "Giannina" este rezultatul cercetarii noastre in domeniul cazanelor cu combustibil solid. Utilizarea unui combustibil economic si ecologic, impreuna cu managementul automat al tuturor aspectelor legate de economiile noastre. Aceste centrale garanteaza, confort, respect pentru mediul inconjurator. Datorită unei eficiente de combustie mai mare de 91% este garantata o economie de 40% la 60%. Functionarea complet automata a cazanului permite sa mentina un nivel de confort comparabil cu cel obținut cu cazane traditionale, cu autonomii de pana la o saptamana sau mai mult. Desigur, calitatea combustibilului si capacitatea silozurilor utilizate sunt niste factori principali.

Cazanele "Giannina" sunt compuse dintr-un corp cazan in calitate de otel, o unitate de control electronica, un arzator si un melc de alimentare cu combustibil. Acest sistem permite sa exploateze solutii diferite pentru amenajarea containerului de combustibil, care poate fi pozitionat la dreapta sau la stanga cazanului, datorita utilizării unei conducte de racord flexibil. Acest sistem ofera, de asemenea, usurinta de acces la toate partile cazanului, inclusiv arzator pentru intretinere.

Arzatorul este echipat cu o rezistenta electrica pentru comutarea automata, un ventilator care sufla aerul de combustie, un senzor pentru monitorizarea flacarii si un senzor de siguranta pe compartimentul pelete de intrare, care se opreste in totalitate la momentul supraincalzirii. Arzatorul este acoperit de o carcasa, care faciliteaza accesul la orice piesa din corpul centralei pentru operatiunile de curatare.

Incarcatorul de peleti este constituit dintr-un tub care contine un melc din otel special condus de un motoreductor extrem de robust si fiabil.

 

Caracteristici tehnice

ModelumGiannina 30Giannina 40
PuterekW34
Dimensiuni corp centralamm830/620/910
Capacitate container peletikg150150
SC UNICAL GAZ SRL
str. Calea Moţilor, nr. 87, bl. M3B, parter
Alba Iulia, România 510079