plewa
Home » Arca » Arca Lpa Duo Matic

Arca Lpa Duo Matic

Poză Arca Lpa Duo Matic Poză Centrala termica mixta Arca Lpa Duo Matic
 

Variante

Arca Lpa Duo Matic 29RContactaţi-ne pentru preţ
Arca Lpa Duo Matic 45RContactaţi-ne pentru preţ
Arca Lpa Duo Matic 56RContactaţi-ne pentru preţ
Arca Lpa Duo Matic 70RContactaţi-ne pentru preţ
Arca Lpa Duo Matic 90RContactaţi-ne pentru preţ
Preţuri în LEI / bucată cu TVA inclus.
Arca Arca Lpa Duo Matic 1000000 0  

Descriere:

Experienţa de 20 de ani a firmei Arca în domeniul centralelor pe lemne cu gazeificare se conjugă cu experienţa de 10 ani acumulată în sectorul centralelor pe peleţi. Proiectul LPA Duo Matic reuneşte cea mai avansată tehnologie marca Arca în materie de combustie a butucilor de lemne şi combustia cu peleţilor LPA Duo Matic este constituită dintr-o centrală pe lemne cu flacără răsturnată, funcţionând pe principiul gazeificării, dotată cu un arzător de peleţi brevetat de catre Arca, folosit pe modelele Granola. Odată terminată cumbustia lemnului controlul electronic se ocupă cu pornirea automată a arzătorului de peleţi. În caz de reîncărcare cu lemne arzătorul se stinge în mod automat şi reporneşte arderea lemnului până la epuizarea sa. Funcţiile centralei sunt toate controlate de către tabloul electric digital dotat cu un microprocesor cu o înaltă capacitate de funcţionare şi este prevăzut cu utilizare în automat (la epuizarea lemnului porneste peletul), doar Lemne (la epuizarea lemnului aşteaptă ca utilizatorul să reîncarce) doar Peleţi (funcţioneaza întotdeaună cu peleţi). Rezervorul peleţilor este alăturat centralei cu scopul de a reduce dimensiunile şi este disponibil în trei versiuni cu capacitate de la 190 până la 400 Kg.

Funcţionarea are loc în mod alternativ lemne sau peleţi folosind programul dorit de către utilizator pe display-ul panoului electronic cu opţiunea de a porni în automat peleţii odată epuizat lemnul. Cu soluţia tehnică adoptată în calculul termo tehnic nu se adăugă puterile lemn/pelet întrucât funcţionarea este alternativă si niciodată concomitentă. Centrala LPA Duo Matic oferă randamente foarte ridicate datorită schimbătorului mărit pus în spatele corpului centralei.

Utilizând lemne se atinge un randament de peste 90%. 

Utilizând peleţi se atinge 92%.

Specifica geometrie a schimbătorului denumită “la uscat” garantează curăţenia conductului de schimb fără plasarea unor turbolatori inutili cu acţionare manuală cum se întâmplă de obicei la cele mai întâlnite produse de pe piaţă. Tehnologia schimbătorului la uscat faţă de cea cu tuburi de fum, permite o modulare a puterii centralei în funcţionarea cu lemne până la 50% şi în funcţionarea cu peleţi până la 20%.

Fisa produsului.pdf

Caracteristici tehnice

Modelum29R45R56R70R90R
Putere utila minimakW10223044
Putere utila maximakW30455670
Putere la focar maximakW33546782
Greutatekg395455535685
Capacitate centralal95115135170
Presiune maximabar4444
Lungime maxima butuci de lemncm51517171
SC UNICAL GAZ SRL
str. Calea Moţilor, nr. 87, bl. M3B, parter
Alba Iulia, România 510079